Снимка: БулфотоЗа сериозни промени в българския футболи призова главният мениджър на

...
Снимка: БулфотоЗа сериозни промени в българския футболи призова главният мениджър на
Коментари Харесай

Балъков: Ако сложим Стоичков начело на БФС, няма да цепи басма на никой

Снимка: Булфото

За съществени промени в българския футболи прикани основният управител на ЦСКА 1948 Красимир Балъков. Според него, началник на БФС би трябвало да бъде човек с упоритости и хрумвания, които да осъществя.

" Ножът е опрял не до кокала, а през него напряко. Докога ще чакаме? При всички положения той би трябвало да бъде обкръжен с футболни хора. Не може сръчен човек в бизнеса да оправи проблемите на българския футбол, в случай че няма човек до него, който да схваща футбола. Аз нямам тези визии за президент на БФС. Ето да вземем за пример Ицо Стоичков. Знаем му езика. Слагаме го за президент на БФС и дано забележим дали ще цепи басма на някого. Само, че той няма да пристигна. Той обаче си работи в чужбина и си играе голф. Когато е имал опция да работи, някой го е изпъдил ", съобщи Балъков.

" Нашите млади футболисти не са на това равнище и да отидат да играят в Англия. Новият треньор ще отвори пътя на младите, само че мъчно ще направи нещо. Аз желаех да трансформира нещо. Забраних на вратарите да ритат топката напред. Вярно, паднах от Англия, само че демонстрирах, че желая да се промени нещо ", съобщи Балъков. 

" С тази идея, която беше разисквана с Изпълкома, трябваше да променим нещата. Всичко отиде на кино поради една загуба с 0:6 от Англия. Нямаме никаква действителна визия къде се намираме. Ние сме под Албания и други страни, които преди биехме със затворени очи ", добави той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР